בכל שאלה: 052-6135807


רכיבים:


חצי כרוב לבן
בצל
נבטים
פלפל אדום ופלפל צהוב
גזר
אטריות קמח מלא(או קוסמין)
טופו אורגני מועשר בסידן
רוטב סויה תמרי
2 שיני שום
כפית גינגר קצוץ
כפית דבש
כף שמן קוקוס
צילי חריף
קצת מים


הכנה:


לקצוץ את הבצל, הפלפלים והגזר לרצועות
לחתוך את הטופו לקוביות- ולהשרות ברוטב סויה
להקפיץ את הבצל על האש עם מעט שמן קוקוס, להוסיף אחרי 2-3 דקות את הפלפלים והגזר אחרי 2-3 דקות להוסיף שום, כרוב טופו ותבלינים, שהתערובת מוקפצת ומרוככת קצת- עוד 3-4 דקות להוסיף את הנבטים ולסגור את המכסה.
*לשחק עם התבלינים עד לקבלת הטעם הרצוי.
להגשה- ניתן לשים את הפסטה בצלחת ועליה לשים את התבשיל- לפי הכמות הרצוייה ואפשר להוסיף את הפסטה לווק לערבב הכל יחד ואז לשים את הכמות הרצוייה.