רכיבים:
כף שמן קוקוס
בצל בינוני-גדול
3 שיני שום
בטטה
כוס וחצי קוביות דלעת
דלורית- שליש
2 גזרים
כוס עדשים כתומות שטופות
5-6 כוסות מים
שליש כפית אגוז מוסקט, כפית מלח, חצי כפית פלפל, שליש כפית זנגביל

הכנה:
לקצוץ את הבצל, השום ושאר הירקות
לחמם את שמן הקוקוס ולטגן בו את הבצל ואחרי כמה דק שהזהיב להוסיף את השום.
להוסיף את שאר הירקות ומים עד לכיסוי מלא. להוסיף תבלינים.
לכסות להביא לרתיחה, להנמיך את האש
כאשר בערך אחרי40 דקות הרכיבים מתרככים, מכבים את האש, וטוחנים במקל(מעבד מזון ידני)
ניתן להוסיף כוס חלב קוקוס לטעם או כוסברה/פטרוזיליה קצוצה.
*בקיץ ניתן לאכול את המרק קר, המרק מכיל פחמימות וקטניה ולכן הוא ארוחה מלאה.