תבשיל מתוק ובריא מאוד: מעדן סלרי תפוח

מרכיבים:
סלרי גבעולים 5- חתוכים לחצי סמ
תפוחי עץ ירוק- 3- קוביות בינוניות
חופן של שקדים- שבורים
צימוקים שחורים-חופן(עדיף אוזבקים)
גזר 1- מגורד
חצי כוס עלי נענע קצוצה
3 גבעולי בצל ירוק- קצוץ
2-3 כפות שטוחות שמן קוקוס או ג'י

אופן הכנה:
לחמם מחבת איכותית(בעלת תחתית כבדה), להוסיף אליה את כל הירקות פרט לנענע, להוסיף את השמן, ולערבבב מידי פעם ואחכ להשאיר עם מכסה סגור, אחרי 3 -5 דקות להוסיף את הנענע, והשקדים והצימוקים, להמשיך לערבב מידי פעם וכשהסלרי מתרכך, לסגור את האש ולהשאיר עם המכסה להמשך בישול.

**ניתן גם לנשנש גבעולי סלרי טרי טעים – מעדן מפתיע:))

בתיאבון:)