מוצרים לבית-

מייבש מזון, אקסקליבור. יתרונות: מקור החום מהצדדים, מסגרת המכשיר והמגשים עשויים פוליקרבונט, חומר עמיד וחזק. למה לייבש? הייבוש הינו אמצעי להכנת מזון, המאפשר שמירה על הערך התזונתי המלא של המזון. האנזימים, הויטמינים והמינרלים נשארים ללא פגע. המזון קל יותר לעיכול בגלל שהוא מכיל בתוכו את האנזימים. חימום מעל 45-60 מעלות הורס את האנזימים. ייבוש המזון שומר עליו "חי"( rawfood) בריא ומזין.

תוספי תזונה ומזון –

חמאת גהיי אורגנית– (חברת פוקה) גהיי היא חמאה מזוקקת, השמן של החמאה, ללא לקטוז וחלקיקי חלב אחרים. תהליך הזיקוק מוציא גם את המים ונשאר שמן טהור קל ועמיד. לגהיי מיחסים תכונות של מזון בריא במיוחד, המחזק את כל הגוף ומביא לאריכות ימים. גהיי מחזק את הכבד, מנקה את הדם מרעלים מזין ומשפר את מראה העור. הגהיי עשיר בויטמינים A, E, D, K שימוש יומיומי בשמן גהיי מנקה את דפנות מערכת העיכול מהשומנים ששקעוונדבקו וע"י כך מביא לספיגה טובה של המזון ולתחושה של נקיון ואיזון. גהיי מתאים לסובלים מאלרגיה לחלב כי אינו מכיל את הלקטוז. בשימוש חיצוני הגהיי יעיל בהרגעת בעיות עיניים כמו שריפה וגירוד, בהחלמה מהירה של כוויות ופציעות וכמובן בשימון יובש קיצוני.

שמן קוקוס אורגני– לבישול, חימום טיגון ואפייה. השמן מכיל שרשראות שומן בינוניות, קלות לעיכול, שהופכות לאנרגיהמבלי להפוך קודם לשומן. השמן עוזר לפעילות טובה יותר של בלוטת התריס, המטבוליזם מתאזן ואיתו עודף המשקל. השמן הינו בעל נקודת רתיחה גבוהה ואינו מתפרק בבישול מומלץ לבישול וחימום במקום הקנולה או החמאה. שימו לב לחלק משמני הקוקוס טעם חזק ומיוחד ולחלק אין טעם. מי שלא אוהב קוקוס יחפש את השמן ללא הטעם.

כלורלה- אצת מים מתוקים (סופר פוד). עשירה בנוטריאנטים וכלורופיל לחיזוק המרצה ואיזון של המערכת החיסונית. פרופיל הנוטיראנטים המיוחד של האצה והריכוז הגבוה של הכלורופיל מקנה לה את יכולות הניקוי, בסיסיות והגנה על הגוף עם דגש על תמיכה במערכת החיסון. הכלורלה מכילה אנטיאוקסידנטים(נוגדי חמצון), חומצות אמינו, חלבונים, חומצות שומן הכרחיות, ויטמינים, מינרלים וחמצות גרעין ואין בה יוד.

ספירולינה – אצת מים מתוקים(סופר פוד). אצה כחולה ירוקה מספקת כוח ואנרגיה וחלבון. מכילה נוגדי חמצון, חלבון צמחי על כל חומצות האמינו לספיגה מרבית, שומנים מהצומח, מסייעת בהרזייה ותפקוד המוח ותומכת באורח חיים צמחוני, מכילה בי 12. נטילה לאורך זמן משפרת את הספיגה במערכת העיכול, כמות האוכל הלא מעוכל יורד ולכן מצטברים גם פחות רעלים ופסולת. האצה יעילה לאיזון מחלות כמו טרשת עורקים, אנמיה, סוכרת, מחלת לב וכ"ד, כיב במערכת העיכול, סרטן. צריכה קבועה של ספירולינה מגבירה את האנרגיה ומקלה על תהליך ההתגברות על מצבי לחץ מתחים ומחלות. מתאימה לנשים בהריון.

לחמים:

לחם כוסמת/טף- לחם מכוסמת וטף מכילים חלבון מלא, ברזל בכמות גבוהה. וקלים מאוד לעיכול לכל מי שסובל ממערכת עיכול רגישה. (חברת דר מרק, נדיר ועובדי אדמה ).

לחם כוסמין מונבט, ללא שמרים(. כוסמין זן עתיק של חיטה. טעים מזין קל יותר לעיכול ומכיל פחות גלוטן. ללא שמרים וללא שאור אינו עובר תהליך התססה. מזון על -100% נבטים עשיר בסיבים תזונתיים 15%, פחות 20% בקלוריות. יותר ויטמינים ומינרלים(בגלל ההנבטה).