מאת שושי שטינוביץ, שינויים שלי

רכיבים:
2 כוסות בורגול בינוני
1 בצל בינוני
1 כפית שמן קוקוס
;1/2 כפית פלפל שחור
מים לפי הצורך
1 כף שטוחה מלח ים ורוד
כוס עדשים שחורות שבושלו במים רותחים ומלח

אופן ההכנה:
קוצצים בצל ומטגנים בסיר נמוך עם כפית שמן. תוך כדי טיגון מזרזפים מעט מים כדי למנוע חריכה. כאשר הבצל זהוב מוסיפים את הבורגול וקולים מעט עם הבצל. מוסיפים מלח ופלפל שחור. מכסים במים ועוד 1 ס"מ. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרוב המים נספגים. מכסים. ומניחים מכוסה לכמה דקות. מוסיפים את העדשים השחורות ומערבבים.

 

דילוג לתוכן